Address : Hajrullah Zymi, Fushë Kosovë
Call Us : +377 44 799 997 & +38649727727
Mail Us : info@famgas-ks.com
Office Time : Hënë - Shtunë

Zgjedhje për

Ne kemi krijuar një reputacion të besushëm tek klientet tonë duke ju ofruar gazin me të mirë, Fam Gas është një emer i njohur në tregun Kosovar për kualitet dhe cilësi!

Butan & Propan

GLN-ja (butan-propan) sillet e autobot nga importi me rruge detare ose tokesore; ...

Propan

Petroleum Engineers are concerned with the exploration, discovery and production.

Butan

Ensuring high reliability and optimal performance of rotating power equipment.

Fam Gas - Butan & Propan

Që me hyrjen e tij në tregun kosovar, Fam Gas furnizon bizneset tregtare e industriale nëpërmjet infrastrukturës me moderne për LPG. Fam Gas është angazhuar për të ofruar cilësinë më të mirë në treg, saktësi në sasi, çmim të arsyeshëm e konkurures si edhe shërbim të shkëlqyer për konsumatorët.

Stafi i FAM GAS ka një eksperience të zgjeruar mbi 10 vjeçare me shoqëri kombetare dhe nderkombëtare të gazit në Kosovë dhe Shqipëri.

+377 44 799 997

image

Jemi të hapur për çdo informacion, ndjehuni i lirë dhe na kontakto.

Produktet dhe shërbimet e shoqërise gjejnë përdorim në industrinë kimike, elektronike, siderurgjike, metalmekanike dhe ushqimore, në sektorin e mbrojtjes së mjedisit, të kërkimeve dhe në atë shëndetësor.