Address : Hajrullah Zymi, Fushë Kosovë
Call Us : +377 44 799 997 & +38649727727
Mail Us : info@famgas-ks.com
Office Time : Hënë - Shtunë

Rreth nesh

Korporata Fam Gas LLC është themeluar ne vitin 2006 me Deponin me të madhe me sistem dhe pajisje cilesore me të larta ne vend te mallrave LPG si dhe rrjetin e shitjes.     

 

Qellimi dhe perkushtimi i Korportes dhe pronareve është ofrimi i mallit dhe sherbimeve cilesore per partner.

Duke u zhvilluar, ne raport me kerkesat kemi të punesuar qe njeherit jemi bartes te zhvillimit ekonomik ne vend duke pasur me dhjetra të punesuar. Korporata është anetare ne forume dhe organizata nderkombetare qe tregtojne me LPG dhe njekohsishte pjesemarres ne takimet qe mbahen ne nivel rajonal dhe me gjere.

 

Me arritjen e vlerave dhe performances kemi arritur shume marreveshje per furnizime me partner nderkombetar me mall cilesor ku te njejtat cilesi dhe veti te mallit jane barte konsumatorit final te vendit permes partnereve-bleresve tane.

Me zhvillimin gradual të korporates kemi zgjeruar rrjetin e shitjes jashte vendit, dhe tani tregtojme edhe ne shtetin e Shqiperise me pjesemarrje të larte të furnizimit me malle nga korporata jone per këtë vend.

Jemi te perkushtuar ne avancimin e sistemit të perpunimit dhe ambalazhimit te produktit qe e tregtojme sipas nevojave dhe kerkesave te partnereve tane per konsumatorin final.

Stafi i FAM GAS ka një eksperience të zgjeruar mbi 10 vjeçare me shoqëri kombetare dhe nderkombëtare të gazit në Kosovë dhe Shqipëri.